Sikeresen jelentkeztél az eseményre!

(Az alábbi üzenetet elküldtük az e-mail címedre is)

Kedves Barátunk, Vendégünk!

Nagyon köszönjük, hogy jelentkeztél a „Gyere fel Ivánhoz” elnevezésű programsorozat következő időpontjára.

Fontos számunkra a részvételed!

Örülünk, hogy benne leszel ebben az exkluzív, VIP, szűkkörű csapatban Ivánnal, és vendégével!

Nagy öröm számunkra, hogy milyen sokan szeretnétek részesei lenni egy ilyen különleges és egyedi kezdeményezésnek. Mivel a legutóbbi időpontra hihetetlenül gyorsan, napok alatt elfogytak a jegyek, és a limitált létszám miatt sokan lemaradtak róla, ezért azt tanácsoljuk, hogy minél hamarabb biztosítsd be Magad és a helyed, azaz rendezd a jegye(i)d árát.

Szeretnénk maradandó élményt nyújtani, ahol különlegesnek érezhetitek Magatokat, hiszen egy olyan szűkkörű „csapat” tagjává válhattok, ahol a beszélgetések során nincsenek tabuk, együtt vacsorázunk, megvitatjuk a világ nagy dolgait, eggyé válunk, mint egy igazi nagy család, így képviselünk majd és teremtünk értéket a mai rohanó világban.

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy továbbra is csupán 30 főnek tudunk helyet biztosítani, mert nem szeretnénk a létszámot növelni az esemény szűkkörűsége miatt, de nem szeretnénk ugyanakkor azt sem ha lemaradnál erről az exkluzív eseményről.

Neked nincs más dolgod, mint a biztos hely érdekében átutalni a 32 990 forintos részvételi díjat.

Név: Starlight Entertainment Kft.
Számlaszám: (ERSTE BANK) 11600006-00000000-95363875.
Kérlek, a KÖZLEMÉNYBE írd be az EMAIL címed, és amint beérkezett az összeg, jelezzük azt feléd e-mailben.

Amennyiben a befizetésed/utalásod NEM történik meg 5 naptári napon belül, kénytelenek vagyunk törölni a jelentkezésed. Ezeket a feltételeket most szigorúan vesszük és ebben együttműködésre kérünk Téged is.

Újra szólunk, hogy tapasztalataink alapján nagyon sokan állnak sorban, és mivel ez egy VIP esemény, ahol korlátozott a férőszám (30 fő), az eseményen értelemszerűen kizárólag azoknak tudjuk biztosítani a helyét, akik a jelentkezés anyagi részét is rendezték.
A befizetett pénzek időben történő sorrendjét figyeljük, és nem a jelentkezésekét. Ezek alapján számítjuk, hogy mikor telik meg a hely. Páran ezt nem veszik figyelembe, és ezért maradtak le ezt megelőző eseményekről.

Ha az utalás megtörtént, akkor vissza fogsz kapni egy értesítőt, hogy megkaptuk a pénzed,és a helyed fixen biztosítva van, majd az eseményről is minden részletes információt megkapsz arra vonatkozóan, hogy hova gyere és hányra Ivánhoz.

Köszönjük ezúton is a partnerséged, megértésed és együttműködésed!

Olyan alkalmak ezek, ahol valóban csak egymásra figyelünk, kizárva a külvilágot, eltöltve együtt ezt a pár kellemes, szórakoztató és egyben meghitt órát.

Nagyon várunk, és garantáljuk, hogy felejthetetlen élményben lesz részed! – Ilyen még nem volt Magyarországon!

Egy egyszerre baráti, családias, kulturális, és mégis exkluzív, (ön)fejlesztő esemény.

Értéket közvetítünk.

Ölelünk szeretettel,

Iván és a csapat