Könyv

Iván magánbejegyzései

Iván megdöbbentően őszinte, mély, olvasmányos, közvetlen, de ugyanakkor művészi, helyenként filozófikus, tanító jellegű, inspiratív, naplószerűen összefoglalt magánbejegyzései, gondolatai, meglátásai a világról, magáról, az emberekről, arról, ami körbeveszi, illetve arról, ahogyan mindezeket megélte.

Mi is ez a könyv?

Fenyő Iván színművész, közszereplő legutóbbi két évének megdöbbentően őszinte, mély, olvasmányos, közvetlen, de ugyanakkor művészi, helyenként filozofikus, tanító jellegű, inspiratív, naplószerűen összefoglalt magánbejegyzései, gondolatai, meglátásai a világról, magáról, az emberekről, arról, ami körbeveszi, illetve arról, ahogyan mindezeket megélte.

RNFetchBlobTmp_lhcjnt6ctm8jepfsjwifk

Miről is szól a könyv?

Hiszem, hogy ez egy olyan magánnapló közszemlére téve, ami tanácsol, ami Tudást ad, ami megvilágít, ami segítséget és adott esetben szórakozást nyújt. Hiszem, hogy akár enyhülést is nyújthat Neked, ha rossz helyzetben vagy, gyógyírt, ha bajban, és kiutat világíthat meg, ha épp mélyen vagy, azaz lelked sötétjében kavarogsz, és úgy érzed, nem tudod már, merre menj, mert épp nem látod az Utat, se Magadat, se az Élet szépségét. Ilyenkor szeretném, ha segítene. Szeretném, ha adna Neked. És fog is. Tudom. Biztos vagyok benne. Ha mást nem, egyfajta költészetet. Mert ez valahol az én költészetem. Az én egyik kifejezési módom. Egy spontán költészeti forma. Spontán írás. Írtam, ami jött. Pont. Ez a legőszintébb, legmélyebb írás, mindenfajta tervezgetés, porolás, szépítgetés nélkül..

Már majdnem

1
Eladott példány

3500 Ft / hónap

- Videók a könyvről -

Milyen formátumban szeretnéd megvásárolni?

E-Könyv

3 500 Ft
  • A megrendelést követően E-könyv formátumban kerül elküldésre e-mailben

Könyv

4 000 Ft
  • A megrendelést követően postai úton kerül kézbesítésre
  • Ingyenes házhozszállítás Magyarországon
  • A nagy számú kiszállítások következtében elfogyott az összes raktáron levő könyvünk. Így elfogyott a másodjára kiadott több ezer példány is. A papír alapú megrendelés így átmenetileg, kb egy hónapig addig szünetel, amíg most újabb 5000 példányt nem nyomtat ki a nyomda a megnövekedett kereslet miatt. Megértéseteket köszönjük!

E-Könyv

3 000 Ft
  • A megrendelést követően E-könyv formátumban kerül elküldésre e-mailben

Csak biztonságos online bankkártyás fizetésre van lehetőség, amelyet az OTP biztosít. Amennyiben az előfizetés megtörtént, a rendszer minden hónapban automatikusan levonja a megadott bankkártyáról az előfizetés díját. Az előfizetés bármikor lemondható az e-mailben lévő linken, vagy külön üzenetben jelezve a következő terhelés előtt 5 nappal az alábbi email címre: fenyo.ivan.management@gmail.com

A RENDELÉS MENETE:
A csatlakozás gombra kattintva megjelenik a megrendelési felület. Ezt követően a Fizetés gombra kattintva, az OTP kártyás fizetési felületén lehet fizetni. A sikeres fizetést követően a megadott email címre érkezik meg az elektronikus számla, a csoporthoz való csatlakozás módja, és a lemondáshoz szükséges tájékoztató.

Az előfizetésed mindaddig érvényes, amíg lemondásra nem kerül.

Üzenet küldése

Caldera Forms has been closed as of April 5, 2022 and is not available for download. You can try the other Form plugins instead

Gyakran ismételt kérdések

Ha ébredni szeretnél, ha meg csak az út elején Vagy, és el szeretnél indulni a spiritualitás, és az önismeret, a Magunkra es a világra ébredés útján. De akkor is ha már egy ideje foglalkozol a témával és egy igazi szívből jövő önazonos őszinte írást szeretnél olvasni.

Naplószerűen íródott könyv Ivan legbelsőbb és legmélyebb felismeréséiből. Megmutatva mi van egy Ember lélekben, mélyen, szívében. EZ által sokat tanulhatunk magunkról és a világról miközben szívhez szóló, és szemfelnyitó írásokat olvashatunk.

Naplószerűen íródott könyv Ivan legbelsőbb és legmélyebb felismeréséiből. Megmutatva mi van egy Ember lélekben, mélyen, szívében. EZ által sokat tanulhatunk magunkról és a világról miközben szívhez szóló, és szemfelnyitó írásokat olvashatunk.

Igen, lesz, Iván már dolgozik rajta, hamarosan hallasz róla.

Üzenet küldése