Felolvasás

Felolvasás Ivánnal

Miről szólnak a felolvasások?

Iván március óta hetente olvas fel élőben közönségének tudatosságot, szeretetet, mély, egyetemes emberi értékeket, és bölcsességet közvetítő könyvekből. Külön jellemzője a felolvasásainak egyedi stílusa, hangulata, és időről időre Iván egyéni megjegyzései, hozzáfűzni valói a hallottakkal kapcsolatban. Segíti jobban a megértést, elgondolkodtat, emel. Hétről hétre tízezres nézőszámban, összesen pedig már 100.000-es nézőszámban hallgatták-nézték Iván felolvasásait.

Olvasni jó

Fontos, hogy olvassunk. Az író által írt szavak hatással vannak ránk. Különösen, ha egy könyv írója egy Mester, egy megvilágosodott Bölcs, vagy egy magas tudatszintű Tanító. Az energia hat ránk, és spirituálisan ébreszt minket. Tudatosabbá, lelki és önismereti értelemben ébredettebbé válhatunk. Így a körülöttünk levő világot, embereket, kríziseket is bölcsebben, fejlettebben, érettebben tudjuk kezelni. Fejlettebb, tudatosabb, válaszreakciót tudunk adni a világ és a többi ember dolgaira. Mégis… Az, ha otthon olvas egyedül az ember, vagy azt épp egy közösség részeként teszi, ahol szent, bölcs, tudatszint emelő, és tudatosodást elősegítő könyveket olvasnak együtt – mindezt átbeszélve, érthetően elmagyarázva, feldolgozva, megtűzdelve példákkal, személyes tapasztalatokkal – az egészen más. Mintha két különböző tapasztalat lenne. A közösség, és a tanító, magyarázó, közvetítő élő ereje. Meghatványozódik az élmény. Iván érthetően, színesen, empátiával, érzékenyen és mégis mélyen átélve magyarázza el a felolvasások közben egy-egy Mester, Tanító, Bölcs vagy terapeuta könyvben leírt szavait. Csatlakozz hozzánk! Az első két héten keresztül a VENDÉGÜNK Vagy!! Elég utána eldöntsd, hogy maradnál e köztünk..

Felolvasás havonta
1
nézőszámban hallgatták-nézték
1
felolvasott könyv
1

6 500 Ft / hónap
(4 x 1 óra / alkalom)

10 000 Ft / hónap
(8 x 1 óra / alkalom)

- Videók a felolvasásokról -

Mennyi időre szeretnél csatlakozni?

Havi felolvasás

3 500 Ft /hónap
 • Havonta megújuló előfizetés
 • Bármikor lemondható

Féléves felolvasás + meditáció

28 000 Ft /fél év
 • Fél évre szóló előfizetés
 • Ebből fél hónap ajándék

Éves felolvasás + meditáció

55 000 Ft /év
 • Egy évre szóló előfizetés
 • Ebből egy hónap ajándék

Havi felolvasás

6 500 Ft /hónap
 • Havonta megújuló előfizetés
 • Bármikor lemondható

Féléves felolvasás + meditáció

50 000 Ft /fél év
 • Fél évre szóló előfizetés
 • Ebből 1 egész hónap ajándék

Éves felolvasás + meditáció

100 000 Ft /év
 • Egy évre szóló előfizetés
 • Ebből 2 egész hónap ajándék

Gyere töltsd el velünk az első két hetet ingyen!

AJÁNDÉK!! Most két hét próbaidőt ajándékba kapsz tőlünk. 14 napig most INGYENESEN vehetsz részt a csoportokban, és nézheted meg a tartalmakat. Ezek után, a két hét ajándék időszak elteltével kell eldöntsd, hogy tetszenek-e a látottak, jól érzed-e Magad közöttünk, és velünk tartasz-e. Ha igen, akkor kérlek gyere vissza ide, és fizess elő a fenti szolgáltatások egyikére. Örömünkre szolgál értéket közvetíteni Számodra.

 • 00nap
 • 00óra
 • 00perc
 • 00mp

Csak biztonságos online bankkártyás fizetésre van lehetőség, amelyet az OTP biztosít. Amennyiben az előfizetés megtörtént, a rendszer minden hónapban automatikusan levonja a megadott bankkártyáról az előfizetés díját. Az előfizetés bármikor lemondható az e-mailben lévő linken, vagy külön üzenetben jelezve a következő terhelés előtt 5 nappal az alábbi email címre: fenyo.ivan.management@gmail.com

A RENDELÉS MENETE:
A csatlakozás gombra kattintva megjelenik a megrendelési felület. Ezt követően a Fizetés gombra kattintva, az OTP kártyás fizetési felületén lehet fizetni. A sikeres fizetést követően a megadott email címre érkezik meg az elektronikus számla, a csoporthoz való csatlakozás módja, és a lemondáshoz szükséges tájékoztató.

Az előfizetésed mindaddig érvényes, amíg lemondásra nem kerül.

Gyakran ismételt kérdések

Ez esetben írj nekem egy e-mailt a fenyo.ivan.management@gmail.com -ra az életkörülményeidről, és, hogy miért szeretnél a csoport tagja lenni.

Ez esetben kérlek tegyél a számládra pénz, és utána írj egy e-mailt a  fenyo.ivan.management@gmail.com -ra. Ezután 1-2 napon belül megterheljük a kártyádat, levonásra kerül az összeg és visszakerülsz a csoportba.

Üzenet küldése