felkérések

Előadás, konzultáció Ivánnal
Steve-Jobs-presentation-still-movie

Előadás

Iván 2014 óta tart spirituális, tudatosság és önismeret területeken előadásokat. Témája lehet minden, ami az Embert, Emberiséget, és az egész világot érintheti. Iván a filmezés és színészet mellett különös gondot és jelentőséget fordít az önismeretre, spirituális ébredésre, testi-lelki egyensúlyra. Fontosnak tartja üzeneteit, tapasztalatit e téren megosztani másokkal, fentről kapott gondolatit közvetíteni. Több tízezren követik napról napra Iván eme megmozdulásait. Élőben előadás keretén belül ezen témákban volt, hogy 700 ember előtt, volt, hogy egy kis zárt vagy akár üzleti csoport előtt beszélt. Színész révén bárhol és bármilyen közönség előtt tökéletesen feltalálja magát, és pontosan azt adja, amire az ottani embereknek a leginkább szüksége van. Iván 2007 óta dolgozik magán önismereti és spirituális útján. Amerikától Nepálig, Mexikótól, Toszkánán át, Brazíliátl Japánig sok országban megfordult, sok tanítótól tanult, rengeteg elvonuláson vett részt maga is, foglalkozott ezen országok vallásaival, valamint tanulmányozta, tanulta az ottani lelkiséget, spiritualitást, és technikákat. Előadása érthető, energikus, érzékeny, lélekhez szóló, mégis impulzív, őszinte, mély és önazonos. Amilyen Iván..

Előadás megrendelése

[contact-form-7 404 "Nem található"]
pexels-alex-qian-2343466

Konzultáció

Nevezzük ezt az alkalmat/foglalkozást, amit Iván csinál, személyes emberi konzultációnak. – Tudnod kell, Iván NEM hirdeti e téren magát, NEM állítja magáról, hogy szakember, coach vagy segítő. Nem ez a végzettsége. Nem állítja, hogy gyógyít, se, hogy terápiát tart. Ha gyógyítás kell, vagy terápia, kérjük, keress fel egy szakembert. Iván nem keresi az alkalmat, hogy karrierje, utazásai, és rengeteg elfoglaltsága mellett személyesen üljön le valakivel. Kivételes személyisége, saját tapasztalata, egyéni fejlődése során elért megélései és önazonossága miatt azonban mégis sokan vannak, akik megtalálják ilyen ügyben kérésekkel. Utat keresnek Nálam-Általa, kérdéesket tesznek fel Neki, segítséget kérnek Tőle valamiért. Ezért hoztuk létre ezt a lehetőséget. Hogy, ha valaki szeretné, legyen lehetőség Iván egyéni, szubjektív emberi, intuitív véleményét kikérni az életével, spiritualitással, útkereséssel, tudatossággal, technikákkal, életmóddal, egy helyzettel, egy kihívással vagy egy fontos döntéssel kapcsolatosan.

- Videók az előadásokról -

Konzultáció megrendelése

  Előadás megrendelése

   KEDVES ÚJ JELENTKEZŐK! KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓ!Ha még nem jártál Iván online csoportjaiban, akkor tudd, csak akkor fogsz tudni új tagként, új regisztrálással belépni Iván FELOLVASÁS és MEDITÁCIÓ csoportjaiba, ha előtte írsz a következő e-mail címre:

   fenyoi.ivan.management@gmail.com

   VAGY

   Messengeren Fenyő Iván asszisztense profilra:
   https://www.facebook.com/ivanasszisztens.fenyo.7

   Így fogunk csak tudni hivatalosan is beengedni Téged.

   U.i.: Ez a figyelmeztetés a már beregisztrált, régi tagokra NEM vonatkozik.

   Várunk mindenkit szeretettel!